"<yoastmark

تقویت کننده برق

تقویت کننده برق ( استابلایزر ) یا همان ترانس خانگی دستگاهی است که در صورت افت، نوسان و یا هر گونه تداخل در برق شهری آن را به سرعت تشخیص داده و بصورت اتوماتیک اقدام به رفع آن می نماید. طریقه کار کرد این نوع ترانس برق ( ترانس خانگی) کنترل به صورت دیجیتال می باشد . بالا بودن قدرت ، راندمان ، دقت و کیفیت کنترل شده ولتاژ خروجی جزو خصوصیات مهم این دستگاه ها می باشد.

به دلیل نوسانات ناگهانی که در حال حاضر وجود دارد و با توجه به هزینه ها و قیمت های بالای کلیه لوازم برقی از جمله یخچال فریزر، لباسشویی و کولر گازی، تلویزیون، لپ تاپ، در صورت عدم کنترل نوسانات برقی یا نداشتن برق ثابت ۲۲۰ ولت، این نوسانات می تواند بیشترین صدمات را به این لوازم منجر گردد . بنابراین جهت حفاظت این لوازم برقی، خرید یک ترانس تقویت برق توصیه می شود.

ترانس های خانگی یکی از بهترین محافظ ها در سراسر کشور هستند که می توانند جهت حفاظت از کلیه لوازم خانگی و تجهیزات حساس استفاده شوند که برخی از مصرف کنندگان آن را به نام ترانس های اتوماتیک یا ترانس افزاینده برق می شناسند.

آیا استفاده از تقویت کننده برق در خانه لازم است؟

باید به عنوان یک مشاور و یک متخصص بگوییم که در زمینه های ترانس تقویت کننده برق در صورتی که نوسان ولتاژ یا پرش ولتاژ در خانه خود مشاهده می کنید، باید از ترانس تقویت برق استفاده کرد.

راحت ترین مثال به شرح زیر است:

هنگامی که نور لامپ منزل شما کم و زیاد می شود ، این اولین نشانه های خرید ترانس تقویت برق برای منزل می باشد و اگر حتی یک دستگاه ارزشمند در داخل منزل خود دارید از یک محافظ اتوماتیک یا ترانس برق استفاده کنید. در این زمان است که خرید تقویت کننده برق یا ترانس تقویت برق به مصرف کنندگان پیشنهاد می شود.

چطور ترانس تقویت برق مناسب را برای منزل خود پیدا کنیم؟

برای انتخاب یک ترانس تقویت برق مناسب برای یک منزل چند راه حل ساده وجود دارد:

  • فقط برای آن دستگاهی که نوسان ولتاژ تاثیر بیشتری روی آن دارد، ترانس تقویت برق تهیه کنید.
  • به عنوان مثال برای محافظت از یک تلویزیون، میتوان از ترانس خانگی ۱۵۰۰ واتی که تحمل ۶ آمپر را دارد ، استفاده کرد .
  • در صورت تمایل به محافظت از کلیه لوازم برقی منزل با توجه به اینکه اداره برق کنتورهای ۲۵ یا ۳۲ آمپری ارائه می نماید ، می توانید یک ترانس خانگی سروو موتوری ۵ الی ۸ کاوا نسبت به داشتن کولر گازی و یا عدم موجودی آن در منزل را انتخاب نمایید.

قیمت نقویت کننده برق یا ترانس خانگی نیز بستگی به عواملی چون کشور سازنده و دقت عملکرد ، برند و نوع آن دارد.

کارکرد تقویت کننده برق

تقویت‌کنندهٔ الکترونیکی یا ساده‌تر، تقویت‌کننده، که به آن آمپلی‌فایر (به انگلیسی: Amplifier) نیز می‌گویند، مدار یا سیستمی برای تقویت دامنه یا توان سیگنال است. تقویت‌کننده باید شکل سیگنال را تا جای ممکن حفظ کرده و آن را به‌هم نریزد و اصطلاحاً سیگنال را دچار اِعوِجاج نکند.

تقویت‌کنندگی یک تقویت‌کننده را با بهره آن می‌سنجند. بهره، نسبت ولتاژ، جریان یا توان خروجی، به ورودی‌ست. تقویت‌کننده، مداری است که بهره آن بزرگتر از یک است.

تقویت‌کننده‌، یکی از اساسی‌ترین واحدها در مهندسی الکترونیک است. کاربرد تقویت‌کننده‌ها بسیار گسترده‌است و آن‌ها انواع فراوانی دارند. تقریباً در همه کاربردهایی که در آنها، عملیات یا پردازشی روی سیگنال اجرا می‌شود، دست‌کم یک بار تقویت سیگنال لازم است؛ از تقویت‌کننده‌ها برای تقویت صدا در سازهایی مانند گیتار برقی، برای تقویت سیگنال دریافت‌شده در یک گیرنده رادیویی، یا برای تقویت صدا در دستگاه‌های پخش خانگی و خودرو، و … استفاده می‌شود.